Profil

Søren Sørensen A/S

Søren Sørensen A/S har eksisteret siden 1982, her startede man i lokalerne i Spentrup. I dag drives virksomheden fra adressen i udkanten af Hobro.

Stolthed og præcision
Vi udfører en bred vifte af opgaver indenfor ingeniørfaget, blandt andet har vi bistået med beregninger og rådgivning ved om-, til- eller nybyggeri. Vi giver derudover kompetent rådgivning både indenfor total,- energi- og ingeniørrådgivning.

Vi har mange års erfaring, og får løbende udført kontrol af vores arbejde fra Teknisk revision, og vores certifikater, såsom ISO 9001, har gjort, vi i dag kan løfte store som små opgaver med stolthed og præcision som slutresultat.

Finn Nørgaard

Finn er uddannet tømrer tilbage i starten af 70erne. Efter flere år i branchen, besluttede han sig til at læse videre til bygningsingeniør, en uddannelse som han afsluttede på Teknikum i 1981.

Finn blev efterfølgende ansat i Søren Sørensen A/S, hvor han i en årrække arbejdede med et bredt spektrum af rådgivningsopgaver indenfor byggebranchen.

Senere overtog Finn, Søren Sørensen A/S, som han i 2001 flyttede til lokalerne på addressen lige udenfor Hobro, hvor han siden har drevet virksomheden fra.

Når han ikke befinder sig på kontoret, hvor han laver sine beregninger, vil du møde Finn på de forskellige byggeprojekter rundt om i landet, eller i de private hjem under udførelsen af tilstandsrapporter mm.

Ann

Ann er uddannet Teknisk assistent tilbage i 80erne. Hun står i dag for den daglige drift og kundedialog omkring kontoret, samt tegnearbejdet til nye projekter.

Kvalitet og tillid
Størstedelen af vores nye opgaver, modtager vi i dag fra tilbagevendende kunder, dette ved vi kun kan lade sig gøre ved udførelsen af et godt stykke arbejde – igen og igen! Vi ved at god rådgivning kræver, vi møder den enkelte kunde i en dialog i øjenhøjde, og vi sætter en stor ære i at følge en given opgave helt til dørs. Vi holder vores kunder oplyst fra start til slut, hvad enten vi løser opgaver for erhvervs- eller privatpersoner. Vi ved at besigtelse af privat ejendom kræver stor respekt for dit hjem, samt en gensidig tillid fra vores kunder, som vi har opnået gennem mange år i branchen.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 8647 7099 eller send os en email på 8981@ssconsult.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Få det totale overblik

Rådgivende Ingeniørfirma Søren Sørensen A/S